Gestió de vendes

D'ençà que Llibres Text ens vam adaptar a les noves necessitats dels nostres clients implementant diferents tipus de serveis digitals, sabíem que un dels més importants a treballar havia de ser la compra a través nostra pròpia plataforma de venda on-line de llibres de text, llicències digitals i material escolar. Aquesta l'hem adaptat a cada client perquè aquest té unes particularitats totalment exclusives en funció de les seves necessitats; per tant, oferim un servei de compraon-line totalment adaptat al client.

  • Integrem la plataforma de venda on-line amb el nostre sistema de gestió intern des d'on controlem el cicle complet de les comandes, així com totes les dades registrades per tal de gestionar-ne la traçabilitat en qualsevol moment del procés.
  • Disseny de plataforma de venda on-line pròpia on prioritzem la facilitat de compra i la usabilitat per a les famílies i els centres, on el procés de compra sigui entenedor, senzill i àgil a l'hora de tramitar-lo. A través de la plataforma de venda posem tot el nostre estoc i la nostra infraestructura al servei del nostre client per assumir tot el volum de comandes que sigui necessari per a cada client.
  • Disposem de tres línies de venda pel client, tot i que aquestes sempre poden ser adaptades a noves variants i condicions en funció del que el client necessiti.

Venda Professionals: El client disposa d'un espai on troba la seva àrea professional on pot tramitar tota classe de comandes pel seu centre/institució.

Venda Alumnes: Espai web on els alumnes podran accedir a través d'un URL vinculat al seu centre/institució, on es trobaran la possibilitat de comprar els títols/lots de cada curs/nivell. D'aquesta manera oferim una compra segura a l'alumnat avalada pel centre i amb total garantia.

Venda privada (Botiga on-line): Espai lliure de compra, on els públic general pot comprar títols del seu interès personal en funció a les seves necessitats.

  • Oferim visibilitat total a temps real de tota la informació relacionada amb les comandes tramitades del seu centre/institució/departament. Es pot fer el seguiment de tots els processos que s'inicien a través de la nostra plataforma de venda i tenir constància de cada un dels moviments.