Gestió de vendes

D'ençà que Llibres Text ens vam adaptar a les noves necessitats dels nostres clients implementant diferents tipus de serveis digitals, sabíem que un dels més importants a treballar havia de ser la compra a través de la nostra pròpia plataforma de venda online de llibres de text, llicències digitals i material escolar. Aquesta l'hem adaptat a cada client perquè aquest té unes particularitats totalment exclusives en funció de les seves necessitats; per tant, oferim un servei de compra online totalment adaptat al client.

  • Integrem la plataforma de venda online amb el nostre sistema de gestió intern des d'on controlem el cicle complet de les comandes, així com totes les dades registrades per tal de gestionar-ne el seguiment en qualsevol moment del procés.
  • Disseny de plataforma de venda online pròpia on prioritzem la facilitat de compra i ús per les famílies, on el procés de compra sigui entenedor, senzill i àgil a l'hora de tramitar-lo. A través de la plataforma de venda posem tot el nostre estoc i la nostra infraestructura al servei del nostre client per assumir tot el volum de comandes que sigui necessari per a cada client.
  • Disposem de tres línies de venda pel client, tot i que aquestes sempre poden ser adaptades a noves variants i condicions en funció del que el client necessiti.

Venda Professionals: El client disposa d'un espai on troba la seva àrea professional on pot tramitar tota mena de comandes pel seu centre o institució.

Venda Alumnes: Espai web on els alumnes podran accedir a través d'un URL vinculat al seu centre/institució, on es trobaran la possibilitat de comprar els títols/lots de cada curs/nivell. D'aquesta manera oferim una compra segura a l'alumnat avalada pel centre i amb total garantia.

Venda privada (botiga online): Espai lliure de compra, on el públic general pot comprar títols del seu interès personal en funció de les seves necessitats.

  • Oferim visibilitat total a temps real de la informació relacionada amb les comandes tramitades del seu centre/institució/departament. Es pot fer el seguiment de tots els processos que s'inicien a través de la nostra plataforma de venda i tenir constància de cada un dels moviments.