Sol·licitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la navegació per aquest lloc web, (Real Decreto-ley 13/2012). Si continueu navegant, considerarem que accepteu l'ús de cookies. OK

Sobre Nosaltres

Que és LLIBRES TEXT

LLIBRES TEXT neix l'any 1979 a FIGUERES com una petita llibreria dedicada al món del llibre de text i material escolar. Ràpidament creix dins de la comarca essent punt de trobada i referent dins del món docent de la zona, donant servei i cobrint les necessitats del moment. A poc a poc va ampliant mercat començant per les zones més pròximes i avui dia subministra llibres arreu de Catalunya, sense perdre de vista que continua sent una empresa familiar i per tant el tracte amb els clients intenta ser sempre personalitzat.

La nostra missió és atendre, per una banda, les necessitats de centres educatius i alumnes, proporcionant un servei de qualitat, ja sigui en materials escolars com en serveis logístics, i per altre banda donar el millor servei als clients finals ,els alumnes i les seves famílies.

La nostra visió és ser un grup distribuïdor i de serveis com a operador logístic, líder amb creixement continu, que és distingeixi per proporcionar una qualitat de serveis excel·lents als seus clients i una contribució positiva al funcionament del centre.

Apostem per els canvis i millores que les noves tecnologies ens presten en la nostra forma de treballar així com per la implantació d'una botiga Online on podem unificar les compres escolars amb el material d'oficina o els llibres de lectura per a tot a la família, abaratint els costos de transport.

Qui és LLIBRES TEXT

LLIBRES TEXT, neix com a empresa familiar i tot i que hi ha un relleu generacional, és manté la filosofia de negoci familiar i aquest valors es transmeten a tots els seus treballadors.

Orientació al client: dediquem els nostres esforços en conèixer i satisfer les necessitats dels nostres clients: ESCOLES, FUNDACIONS,AMPES,PARES I ALUMNES.

Interès per les persones: Promovem un entorn de treball respectuós amb els nostres treballadors implicant-nos en la seva formació i adaptant els horaris per tal d'afavorir les famílies.

Integritat: Totes les persones que formen part de LLIBRES TEXT, tenim el compromís i el deure de comportar-nos amb honestedat rectitud dignitat i ètica, contribuint així en el nivell de confiança i respecte cap a la nostra empresa.

La direcció de LLIBRES TEXT actuarà sempre amb transparència i responsabilitat davant de totes les persones interessades.

Organització formada actualment per 15 professionals fixes i 44 fixes-discontinus(2011).

Disposa de 2000 m2 dedicats al subministrament i la gestió de llibres, material escolar i d'oficina.

Ampliant en el 2012 la seva capacitat amb la botiga Online.