Qui som

Missió

La missió de Llibres Text és atendre totes les necessitats dels centres educatius i dels professionals que hi treballen, proporcionant facilitats i diferents opcions personalitzades; de forma àgil, flexible i actualitzada per així donar en tot moment el millor servei als centres i als seus alumnes.

Visió

La nostra visió és ser l'empresa líder del sector educatiu i escolar, i estar en constant creixement; distingits per proporcionar un servei d'alta qualitat i excel·lència. Paral·lelament, ser reconeguts com l'empresa que també contribueix de forma activa a l'estat del benestar i a la sostenibilitat mediambiental, valors imprescindibles per nosaltres.

Valors

  • Orientació al client: La nostra prioritat és conèixer i satisfer les necessitats del client amb millores permanents.
  • Interès per les persones: Procurem una compatibilitat entre la vida laboral i personal, fomentem la formació per millorar les aptituds individuals, ja que estem convençuts que el creixement personal va de la mà del coneixement i una mentalitat oberta i global.
  • Integritat: El nostre equip de treball està format per persones responsables, compromeses, tolerants i solidàries, ens comprometem a treballar amb honestedat i rectitud. Així mateix, promovem un entorn de treball respectuós amb l'entorn i entre les persones de l'equip.
  • Sostenibilitat: Llibres Text està emplaçat en un entorn geogràfic imediambiental molt ric i variat, amb espais naturals protegits molt a prop. Això ens porta a ser molt rigorosos amb el respecte de l'entorn, l'ús de materials 100% reciclables i amb una reducció del 80% dels nostres residus en els darrers anys.
  • Culturals i socials: Estem compromesos amb el desenvolupament social i cultural, col·laborant amb entitats d'ajuda a la inclusió social i laboral, patrocinant premis i concursos per fomentar la sensibilitat en una àmplia gamma de disciplines i el valor i respecte per la cultura.

Valor afegit

  • Capacitat de negociació: Fruit dels més de 40 anys d'experiència i de les bones referències de l'empresa en el sector, TEXT té capacitat de negociació per arribar a acords amb entitats públiques i privades per a la subvenció de llibres.
  • Subministrar el material: Treballem plegats amb una empresa dedicada a la compra i distribució de material escolar, cosa que ens permet ser competitius en el preu i tenir un servei de lliurament ràpid. L'entrega del material de l'alumne pot anar inclòs en el lliurament dels llibres o es pot lliurar per aules o cicles, igual que el material del centre.
  • Personalització del material del centre: Comptem amb la col·laboració de diferents empreses perquè els centres puguin personalitzar-se tots els materials; tant els més clàssics com les llibretes, agendes i carpetes, com també donar servei per personalitzar bosses, gorres o tota mena de materials.
  • Servei continu: Llibres Text garanteix cobrir els centres durant tot l'any, per a les ampliacions de comandes de les noves incorporacions del centre, ampliacions de les lectures trimestrals o qualsevol altra necessitat de gestió al llarg del curs.