LLIBRES TEXT, S.L.  Oficines de Cornellà de Llobregat, (0034) 932 980 646 - Oficines de Vilamalla, (0034) 972 527 427 
  Contactar

Sobre nosaltres

Online Shopping

Què és LLIBRES TEXT

LLIBRES TEXT neix l'any 1979 a FIGUERES com una petita llibreria dedicada al món del llibre de text i material escolar. Ràpidament creix dins de la comarca essent punt de trobada i referent dins del món docent de la zona, donant servei i cobrint les necessitats del moment. A poc a poc va ampliant mercat començant per les zones més pròximes i avui dia subministra llibres arreu de Catalunya, sense perdre de vista que continua sent una empresa familiar i per tant el tracte amb els clients intenta ser sempre personalitzat.

La nostra missió és atendre, per una banda, les necessitats de centres educatius i alumnes, proporcionant un servei de qualitat, ja sigui en materials escolars com en serveis logí­stics, i per altre banda donar el millor servei als clients finals ,els alumnes i les seves famí­lies.

La nostra visió és ser un grup distribuïdor i de serveis com a operador logí­stic, lí­der amb creixement continu, que es distingeixi per proporcionar una qualitat de serveis excel·lents als seus clients i una contribució positiva al funcionament del centre.

Apostem per els canvis i millores que les noves tecnologies ens presten en la nostra forma de treballar així­ com per la implantació d'una botiga Online on podem unificar les compres escolars amb el material d'oficina o els llibres de lectura per a tot a la famí­lia, abaratint els costos de transport.


Delivery

Qui és LLIBRES TEXT

LLIBRES TEXT, neix com a empresa familiar i tot i que hi ha un relleu generacional, es manté la filosofia de negoci familiar i aquest valors es transmeten a tots els seus treballadors.

Orientació al client: dediquem els nostres esforços en conéixer i satisfer les necessitats dels nostres clients: ESCOLES, FUNDACIONS,AMPES,PARES I ALUMNES.

Interés per les persones: Promovem un entorn de treball respectuós amb els nostres treballadors implicant-nos en la seva formació i adaptant els horaris per tal d'afavorir les famí­lies.

Integritat: Totes les persones que formen part de LLIBRES TEXT, tenim el compromí­s i el deure de comportar-nos amb honestedat rectitud dignitat i ètica, contribuint així­ en el nivell de confiança i respecte cap a la nostra empresa.

La direcció de LLIBRES TEXT actuarà sempre amb transparència i responsabilitat davant de totes les persones interessades.

Organització formada actualment per 15 professionals fixes i 44 fixes-discontinus(2011).

Disposa de 2000 m2 dedicats al subministrament i la gestió de llibres, material escolar i d'oficina.

Ampliant en el 2012 la seva capacitat amb la botiga Online.


Reportatge d'Amazon sobre llibres Text.