Els nostres serveis

Com a empresa consolidada des de fa més de 40 anys en la venda de llibres de text, llicències digitals i material escolar, LLIBRES TEXT servim eficaçment i professionalment tota mena de títols i comptem amb les infraestructures necessàries per poder executar i gestionar grans processos de comandes. Disposem de totes les eines necessàries per executar les nostres funcions com a distribuïdors o gestors logístics de forma integral.

Distribuïdors

Llibres Text oferim i garantim un servei integral de distribució amb total transparència amb el client. El nostre sistema pot ser adaptat a cada client de forma exclusiva en funció de les seves necessitats.

Gestors logístics

Llibres Text assumim totes les funcions de gestors per garantir un servei integral, identificant cada una d'elles per tal d'aconseguir una total transparència amb el centre i així alliberar-lo de tota la feina i el control que això comporta.

Gestió de vendes

Compra a través de la nostra pròpia plataforma de gestió de vendes llibres de text, llicències digitals i material escolar, totalment adaptat al client.

e-commerce

Oferim un servei de e-commerce a aquells que necessiten una eina digital per poder vendre els seus productes. Lloguem la nostra plataforma a tercers perquè el client tingui l'eina digital apropiada per poder tramitar i gestionar les comandes.

Centres d'idiomes

Llibres Text tenim un espai de serveis exclusivament enfocats a donar resposta i solució a totes les necessitats que presenten els centres d’idiomes i acadèmies.