LLIBRES TEXT, S.L.  Oficines de Cornellà de Llobregat, (0034) 932 980 646 - Oficines de Vilamalla, (0034) 972 527 427 
  Contactar

Serveis

Serveis que oferim

LLIBRES TEXT neix l'any 1979 a FIGUERES com una petita llibreria dedicada al món del llibre de text i material escolar. Ràpidament creix, i avui en dia subministra llibres de text i material escolar arreu de Catalunya, i publicacions generals a tot l'estat Espanyol, sense perdre mai de vista que continua sent una empresa familiar i per tant el tracte amb els clients és totalment personalitzat.

La nostra missió és atendre, per una banda, les necessitats de centres educatius i alumnes, proporcionant un servei de qualitat, ja sigui en materials escolars com en serveis logí­stics, i per altre banda donar el millor servei als clients finals, als alumnes i a les seves famí­lies.

Ens distingim per proporcionar una qualitat de serveis excel·lents als nostres clients i una contribució positiva al funcionament del centre, adaptant-nos sempre a cada necessitat.

Apostem sempre pels canvis i millores que les noves tecnologies ens presten en la nostra forma de treballar, així­ com per la nostra botiga Online on podem unificar les compres escolars amb el material d'oficina o els llibres de lectura per a tot a la famí­lia, abaratint així­ els costos de transport.

Oferim:

Serveis a CENTRES/AMPAS/COL.LECTIUS: Oferim un espai web privat on centres escolars, centre de formació d'adults, acadèmies, col·lectius i ampas, poden fer les seves compres, pressupostos i seguiment de l'estat de les comandes i tot a un sol click!

Sense oblidar sempre que els nostres clients disposen d'un assessorament especialitzat avalat per gairebé 40 anys d'experiència en el sector.