Solicitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquesta web, en cumpliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continueu navegant considerem que accepteu l'us de cookies. OK | Més informació
  LLIBRES TEXT, S.L.  (0034) 972 527 427 
  Contactar

Mostrant: 1 - 12 productes de 7.312

15,11 €

¿Qué pasaría si una foca y una tortuga se transformaran en humanos? La leyenda dice que si un animal del mar ve el arcoíris lunar… ¿Podrán Mimbi y Kipo volver a ser quienes eran?¿Podrán regresar al mar?

14,25 €

Una herencia inesperada da a la familia de Greg Heffley la oportunidad de reformar su casa. Pero pronto averiguan que hacer obras no es tan sencillo como parecía. Una vez derribados los tabiques, surgen los problemas: maderas podridas, mohos tóxicos, bichos desagradables y algo todavía más siniestro hacen que Greg y su familia se pregunten si tanto embrollo compensa. Cuando por fin terminan las obras, ¿podrán los Heffley quedarse en la ciudad... o deberán abandonarla?

14,21 €

El sexto volumen de la serie de libros de los hermanos más locos de YouTube: ¡The Crazy Haacks! ¡HOLA, LOCOS! ¿THE CRAZY HAACKS es un nuevo challenge? Eso no sería ninguna novedad si no fuese porque esta vez nos enfrentamos al RETO MÁS ÉPICO de la mitología GRIEGA: ¡el MINOTAURO, mitad hombre y mitad toro! A ver cómo salimos de esta... ¿Estáis preparados? Nos esperan mil aventuras alucinantes, desastres descabellados y ¡MUCHÍSIMAS RISAS!

12,34 €

Residus plàstics? Contaminació? Estalvi d'energia? Com explicar-ho als nens i nenes? Aquest és un llibre de petits gestos, divertits i pràctics, que ajudaran a fer que el nostre món sigui un lloc més verd. Gira les pàgines transparents per a veure els beneficis de cada gest. Als nens i nenes els encanta poder actuar per a protegir i salvar el planeta! Rescat Planeta és un llibre magnífic per a qualsevol mestre, pare o organització mediambiental que vulgui ensenyar a les nenes i els nens a respectar el planeta i treballar conjuntament per a crear un món més verd d'una manera interactiva i diver

15,19 €

Marisol vol sortir a passejar amb el seu gos Préssec. Quan es prepara per a sortir de casa, el seu pare, home assenyat i previngut, li farà abrigar-se davant la imminent pluja. Una divertida història acumulativa que ens parla de que sobreprotectores són a vegades els pares.

7,55 €

En Pérez, el ratolinet encarregat de recollir les dents caigudes, només s'ocupa de les que troba sota el coixí... però, i de les que cauen accidentalment? I de les que es perden... qui se'n fa càrrec? Pobres nenes i nens de dents perdudes... Aquesta injustícia només la pot resoldre la germana d'en Pérez, la Ratolineta Pérez. Sort d'ella!

13,25 €

Hi ha un tresor amagat entre plantes seculars i flors llegendàries en un jardí tradicional al cor de la Xina! Ajudeu-nos a trobar-lo!

10,40 €

La reina Malícia ha llançat el seu malefici més poderós! El Regne Secret està en perill. Per salvar-lo, les tres amigues hauran de trobar el tercer Objecte Encantat, però la sorra del rellotge continua caient, i la màgia del regne està a punt de desaparèixer. Seran a temps d'aturar la malvada reina?

13,25 €

Es tracta d'una guia pràctica per ser una superheroïna, protagonitzada per les Tea Sisters.

10,40 €

La Rita, la Paula i l'Abril han trobat tres dels quatre Objectes Encantats. Per frustrar el malvat pla de la reina Malícia, les tres amigues hauran de trobar-ne l'últim, però el temps s'esgota, i el Regne Secret està a punt de ser un lloc trist i sense màgia. Aconseguiran que el regne continuï sent un lloc d'alegria i de felicitat?

13,25 €

Cuando Thomas descubre una planta vieja y extraña en el fondo del jardín de su abuelo, no le da mucha importancia. Pero se lleva a casa una de sus curiosas frutas y también el mayor susto y la mayor alegría de su vida al ver salir de dentro a un dragón diminuto! Y es que era una pitahaya, la planta de las frutas del dragón, y ahora Thomas tiene su propio dragón, Fulgor. Thomas descubre enseguida que la vida con Fulgor es muy divertida, pero también muy... imprevisible. Sí, los dragones son fantásticos, pero también te prenden fuego al cepillo de dientes y te cuelgan los calzoncillos de la ante

8,51 €

Al Museu Egipci de Ratalona ha desaparegut el Papir Negre, un antic document que revela el secret de l'eterna joventut. Com el podem recuperar? Per sort, arriba l'agent Zero Zero Bis, un rat (honrat?) que es malfia de tothom...