Solicitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquesta web, en cumpliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continueu navegant considerem que accepteu l'us de cookies. OK | Més informació
  LLIBRES TEXT, S.L.  (0034) 972 527 427 
  Contactar

Mostrant: 1 - 12 productes de 260

15,19 €

L'abril del 2014, Giorgio Agamben va ser convidat per la Càtedra Ferrater Mora a pronunciar les lliçons que ara hem recollit en aquest volum. Va obrir les sessions amb un apunt metodològic: fer de l'arqueologia la via d'accés al present. Aquesta disciplina, que li permet anar al moment d'emergència d'un determinat fenomen i dibuixar-ne la genealogia fins avui, traçarà el camí de les seves reflexions.

17,10 €

Duch sintetitza el seu pensament inserint-lo en una autobiografia intel lectual. Aquesta obra serveix com a introducció al pensament de Duch de la mà del mateix autor.

22,81 €

Amb aquesta "Antologia" actualitzada de textos i exercicis posem a l?abast del professorat una sèrie de recursos que poden ser útils per fer front al treball amb textos filosòfics a l?aula amb una metodologia orientada a les Proves d'Accés a la Universitat d'Història de la filosofia. El que us oferim és una antologia de textos de deu autors bàsics del programa d'Història de la filosofia de batxillerat que inclou tots els autors de les PAU (2018-2019: Plató, Aristòtil, Epicur, Descartes, Locke, Hume, Kant, Marx, Mill i Nietzsche).

17,10 €

En aquesta guia, que prové d'anys de treball en el projecte Filosofia 3/18, hi ha la petjada de Matthew Lipman i tota ella fa flaire de filosofia per a infants. S'hi destaquen substancialment els aspectes filosòfics per sobre d'altres que són tant o més legítims. A través dels viatges i les tribulacions del petit príncep, trobem conceptes com dubte, veritat, autoritat, efímer i soledat.

14,21 €

Si te ha picado la curiosidad, estás de suerte: en este libro encontrarás respuestas a las ralladas más universales de la filosofía y descubrirás que muchos de los dilemas y las comidas de tarro de hoy en día tienen varios siglos de antigüedad. La filosofía y el reguetón tienen mucho más en común de lo que parece. No hay nada más arriesgado que la filosofía, nada más estimulante que esos pensamientos que golpean tu cabeza como el reguetón hace con tu cuerpo. Y es que antes de que lo convirtiéramos en un señor venerable que se estudia en clase, Platón era sexy, rítmico y provocativo. Y lo hab

21,85 €

Balmary denuncia un «respecte excessiu» en la lectura de la Bíblia, respecte que ens fa incapaços de fer-ne una lectura viva, de trobar-hi un nou accés, d'apropiar-nos personalment del seu contingut. La proposta de l'autor és llegir la Bíblia des de la psiscoanàlisi per tal de comprendre per què la nostra cultura, que n'ha conservat el text, sembla que al mateix temps el vulgui amagar.

11,40 €

«Es precisamente esa otra consolación ante la vejez lo que me mueve a mí a dirigirte ahora esta larga misiva desde Atenas. Tú has dejado claro en tu obra, al hablarnos de que las dificultades de la vejez no provienen tanto de la edad como del carácter

16,06 €

Ciutat Princesa és un relat en primera persona en què s'expliquen una sèrie de vivències polítiques entre l'octubre de 1996 i l'octubre de 2017, des del desallotjament del Cine Princesa a Barcelona fins al referèndum de l'1 d'octubre.

16,06 €

Ciudad Princesa es un relato en primera persona en el que se cuentan una serie de vivencias políticas entre octubre de 1996 y octubre de 2017, desde el desalojo del Cine Princesa en Barcelona hasta el referéndum del 1 de octubre.

16,10 €

El objetivo de la filosofía es la felicidad. No se trata, sin embargo, de una felicidad que se obtenga a base de drogas, ilusiones o diversiones, ese tipo de felicidad que propicia la sociedad actual, consecuencia de un rígido sistema de ilusiones, mentiras u olvidos. Es aquella felicidad que los griegos llamaban sabiduría, es una felicidad que se obtiene en una cierta relación con la verdad: es decir, una felicidad verdadera.

15,19 €

«Aquest llibre és el pòsit d'alguns pensaments que m'han ajudat a arribar fins aquí. Els tracto com si fossin meus perquè, de fet, ara ja ho són. i els presento per si poden ser útils a algú més en el seu camí. Els temes d'alguns capítols es toquen i se superposen, inevitablement. El pensament no acostuma a ser lineal, sinó que va i ve, com mal orientada agulla d'imant.» Josep-Maria Terricabras.

23,70 €

«Si el siglo XX puso en el orden del día la realización de los sueños de la Edad Moderna sin haberlos interpretado correctamente, del siglo XXI puede decirse que ha de comenzar con una nueva interpretación de los sueños.