Solicitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquesta web, en cumpliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continueu navegant considerem que accepteu l'us de cookies. OK | Més informació
  LLIBRES TEXT, S.L.  (0034) 972 527 427 
  Contactar

Mostrant: 1 - 12 productes de 545
Lectogrup 1 Eso. Quadern d

Lectogrup 1 Eso. Quadern d'eficàcia lectora

10,54 €

Col·lecció de quaderns pensats per treballar la rapidesa, la comprensió i l'eficàcia lectores amb l'objectiu de formar lectors competents. El Lectogrup Vermell correspon al nivell avançat, i el Lila, al molt avançat.

Competència lingüística. Llengua catalana 1 Eso. Ed.2018

Competència lingüística. Llengua catalana 1 Eso. Ed.2018

14,15 €

Castellnou publica una col·lecció de 4 quaderns de Competència lingüística, un per a cada curs de l?ESO, amb la voluntat de proporcionar a professors i alumnes unes noves eines per treballar les diferents habilitats lingüístiques, en línia amb la prova del Consell Superior d?Avaluació del Sistema Educatiu que hauran de fer a 4t curs. ·12 proves a cada quadern. ·Textos literaris i textos no literaris de tipologia diversa. ·Diferents tipus de preguntes: tancades i obertes, globals, inferides i d?extra-polació, de comprensió, gramàtica i lèxic. UNA MANERA SEGURA D?OBTENIR UN MOLT BON RESULTAT!

Competencia linguïstica. Lengua castellana 2 Eso. Ed.2018

Competencia linguïstica. Lengua castellana 2 Eso. Ed.2018

14,15 €

Almadraba publica una colección de 4 cuadernos de Competencia lingüística, uno para cada curso de la ESO, con la voluntad de proporcionar a profesores y alumnos unas nuevas herramientas para trabajar las diferentes habilidades lingüísticas, en línea con la prueba del Consejo Superior de Evaluación del Sistema Educativo que deberán realizar en 4º curso. ·12 pruebas en cada cuaderno. ·Textos literarios y textos no literarios de tipología diversa. ·Diferentes tipos de preguntas: cerradas y abiertas, globales, inferidas y de extrapolación, de comprensión, gramática y léxico. ¡UNA FORMA SEGURA DE

Competencia linguïstica. Lengua castellana 1 Eso. Ed.2018

Competencia linguïstica. Lengua castellana 1 Eso. Ed.2018

14,15 €

Almadraba publica una colección de 4 cuadernos de Competencia lingüística, uno para cada curso de la ESO, con la voluntad de proporcionar a profesores y alumnos unas nuevas herramientas para trabajar las diferentes habilidades lingüísticas, en línea con la prueba del Consejo Superior de Evaluación del Sistema Educativo que deberán realizar en 4º curso. ·12 pruebas en cada cuaderno. ·Textos literarios y textos no literarios de tipología diversa. ·Diferentes tipos de preguntas: cerradas y abiertas, globales, inferidas y de extrapolación, de comprensión, gramática y léxico.