Solicitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquesta web, en cumpliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continueu navegant considerem que accepteu l'us de cookies. OK | Més informació
  LLIBRES TEXT, S.L.  (0034) 972 527 427 
  Contactar

Mostrant: 1 - 12 productes de 352

38,60 €

34,15 €

34,15 €

38,71 €

35,97 €

CLAUS DE LLENGUA CATALANA I LITERARTURA 1 BATXILLLERATLLENGUA? Actualització gramatical tant en l'àmbit conceptual com de la nova terminologia (seguint les indicacions de la GIEC).? Plantejament competencial de l'ús de la llengua, a partir del text.- Proposta de producció de textos pautada, amb orientacions i models en cada unitat.- Diversificació d'activitats amb una concepció científica de la llengua: introducció d'exercicis de reflexió lingüística, de gramàtica comparada i propostes de treball de recerca. ? Entorn virtual d'aprenentatge amb activitats digitals autocorrectives amb traçabilit

41,28 €

L'objectiu principal és facilitar-te el contacte amb la cultura llatina mitjançant l'estudi de la seva història, de la seva vida quotidiana, de la seva literatura i, òbviament, de la seva llengua. En aquest manual es respecten l'etimologia i la prosòdia llatina dels noms i adjectius catalans d'origen grec i llatí. Això s'ha fet amb la intenció d'ajudar a afermar l'etimologia o l'origen d'algun d'aquests mots.

41,28 €

El enfoque de este manual es totalmente competencial: competencia comunicativa, competencia literaria, competencia digital; competencia personal e interpersonal, competencia de conocimiento e interacción con el mundo. Consta de 9 unidades, cada una de ellas con una selección de textos y actividades muy prácticas.

41,28 €

El bloque de lengua consta de cuatro unidades, que presentan las siguientes secciones: -Comunicación. -Estudio de la lengua. -Actividades gramaticales. -Norma y uso de la lengua. El bloque de literatura está formado por cinco unidades. La primera es una exposición detallada de lo que entendemos por comunicación literaria, y las otras presentan un recorrido por la historia de la literatura española desde la Edad Media hasta el siglo XVIII.

34,15 €

35,07 €

24,00 €

13,71 €