Solicitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquesta web, en cumpliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continueu navegant considerem que accepteu l'us de cookies. OK | Més informació
  LLIBRES TEXT, S.L.  (0034) 972 527 427 
  Contactar

Mostrant: 1 - 12 productes de 20

10,42 €

Es renten. I no fan soroll en caure.

7,85 €

4 Puzzles amb dificultats progressives, d'una a quatre peces.La base és del mateix color que les peces. Joc per aprendre els 4 colors més bàsics. Afavoreix el desenvolupament de la coordinació visuo manual.

7,62 €

Afavoreix l'organització de l'espai. Desenvolupa l'habilitat manual ull / mà. Relació i organització de l'objecte / habitacle. Reconeixement de diferents objectes quotidians que es poden trobar en una habitació.

7,49 €

Conjunto de 4 cubos de madera maciza con lindos retratos de animales del bosque. Ideal juego de aprendizaje temprano para desarrollar la coordinación, la memoria visual y la dirección de la observación de los niños pequeños. 6 ilustraciones en colores suaves, adecuados para 12-36 meses, 6 a recomponen para descubrir los retratos de animales de la selva más linda que la otra: conejo, zorro, perro, gato, ciervos y osos. Material (es) utilizado (s): madera (pino).

19,58 €

Bonita pirámide de cubos de cartón sobre el tema del circo. 2 juegos en 1: un juego de cubos para inventar historias coloridas y una pirámide para desarrollar la destreza y la coordinación de tu bebé apilando los cubos. ¡Su hijo descubre el fascinante mundo del circo con sus animales y su domador! Este juguete ha sido galardonado con un Pal Award, una distinción que distingue a los juegos y juguetes que permiten el aprendizaje de idiomas desde una edad temprana. Contiene: 5 cubos, una bandera y 5 caracteres. Material (es) utilizado (s): cartón, madera. Tipo de caja: bonita caja impresa con col

41,75 €

Tenen forma arrodonida i rodes de goma. Afavoreixen i estimulen l'aprenentatge en les àrees físiques i de socialització, serveixen també de suport en el tema transversal de l'educació vial.

4,49 €

Maraca de fusta de color blanc amb topos de colors.

13,54 €

Gran varietat de dibuixos de l'entorn immediat de l'infant que farà que els reconegui amb facilitat. Cada làmina pot donar peu a converses, preguntes i en definitiva a desenvolupar la comunicació i el llenguatge. Dins dels aspectes psicopedagògics que contribueix a desenvolupar aquest joc destaquen la coordinació viso-motora, la discriminació de formes i colors, l'organització espacial, la imaginació i l'expressió verbal. Molt divertit.

12,03 €

Los primeros juguetes para bebés son a menudo apilables que le permiten trabajar en coordinación. Con esta bonita Fox apilada en los colores vibrantes de la gama Baby Forest, ¡el bebé también podrá aprender sobre los diferentes colores! Compuesto de 7 piezas de madera, es ideal para desarrollar las habilidades motoras finas, la destreza y la destreza del bebé. Los anillos de madera tienen un tamaño adecuado para pequeñas manos de bebé. Contiene: 7 piezas para apilar. Material (es) utilizado (s): madera.

21,10 €

El sorprenent resultat serà un disseny bonic ple de colors fets amb l'ajuda de les targetes que es col·loquen a la part de darrere. És una excel·lent eina d'educació bàsica, que estimula la capacitat creativa, coordinació ull-mà, així com el desenvolupament de la motricitat fina i la manipulació fina.

10,82 €

Encaixable Vachemembien encaixable de fusta

8,32 €