Solicitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquesta web, en cumpliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continueu navegant considerem que accepteu l'us de cookies. OK | Més informació
  LLIBRES TEXT, S.L.  (0034) 972 527 427 
  Contactar

Mostrant: 1 - 12 productes de 44

13,30 €

Esta es tu biografía (aunque no lo sepas) Este libro te llevará por un increíble recorrido desde el Big Bang hasta tu nacimiento (¡y en menos de lo que tardas en ponerte los calcetines!). Sus páginas te ayudarán a atravesar océanos de tiempo para ir desde el espacio hasta la puerta de tu casa en una aventura que empieza con un gran BOOM. ¿Te apuntas al viaje de tu vida?

16,10 €

És un llibre que parla de la fabulosa història de les lletres, dels llibres i de les biblioteques. Un petit homenatge i el desig de compartir una passió amb tots els que obrin aquestes pàgines. En aquest llibre ens farem preguntes i intentarem respondre-les. Preguntes sobre les paraules i els llocs on es guarden: l'escriptura, els llibres, les biblioteques i la seva relació amb les persones. Saps que hi va haver èpoques que cremaven a qui llegia? Com ha canviat una biblioteca des dels temples egipcis fins als nostres dies? Com seria escriure sobre pedres o closques de tortuga? D'on surt el nos

16,63 €

Cuando alguien se encontraba con Junko Tabei por primera vez, no podía evitar mirarla varias veces de arriba a abajo... Medía metro y medio, y no pesaba más de cincuenta kilos. ¿Cómo podía ser la primera mujer en haber coronado el monte Everest? Ella se reía de la confusión. Junko explicaba que el físico o la técnica no la llevaron al techo del mundo, sino que fue su determinación lo que la impulsó a la cima, y esa fuerza imparable nace del corazón.

18,95 €

Contes de bona nit per a nenes rebels 2 reuneix cent noves històries de dones extraordinàries de tot el món. Des de Beyoncé, passant per JK Rowling, fins a Madonna de Rigoberta Menchú passant per Nefertiti fins Isadora Duncan, retratades per les 50 il·lustradores més importants de tot el món. Després de l'èxit i el fenomen creat pel primer llibre a tot el món, la selecció d'històries d'aquest segon volum ha estat realitzada amb les aportacions de la gran comunitat de lectors i lectores que RebelGirls ha creat.

18,95 €

Un sorprendente viaje por diez rutas que, más largas o más cortas y en diferentes épocas, dieron forma al mundo que conocemos hoy. Con este libro cruzarás el puente de Beringia hacia América con los primeros pobladores de ese continente

14,25 €

El drac, la mulassa, l'àliga i el basilisc... Tots són bèsties, i són tantes, que no cabrien en un sol llibre. Però aquest vol ser una bona mostra dels animals, mitològics i reals, que desfilen per les festes majors de tot Catalunya.

18,95 €

Hi havia una vegada una princesa... una princesa? No! Hi havia una vegada cent dones que van canviar el món. De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kalo, d’Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món. Científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs... Cent exemples de determinació i audàcia per a les grans somiadores. Perquè totes les nenes haurien de créixer sabent que poden ser tot allò que vulguin ser.

17,10 €

Aquest llibre vol explicar el segle XIX a Catalunya des del punt de vista de la industrialització. Catalunya es va industrialitzar abans que la resta d’Espanya, és legítim fer-ho notar, i cal saber i recordar que tenim un ric patrimoni industrial, que és una part indispensable de la nostra història recent.

13,30 €

Apren de manera divertida amb l'avi Jaume i el Jan els diferents episodis de la història de Catalunya. Tot jugant i observant les magnífiques il.lustracions que acompanyen cada capítol descobreix les diverses civilitzacions que han poblat les nostres terres i visita Catalunya en diferents segles del nostre passat llunyà.

9,51 €

Desde la fundación de Roma, en el siglo VIII a.C., hasta su caída, en el siglo V d.C., se desarrolló una de las más imponentes e influyentes civilizaciones de la humanidad: la civilización romana. Disfruta viendo cómo las páginas cobran vida y descubre las imágenes que no aparecen en la página impresa a través de la realidad aumentada!

20,89 €

En los libros de texto, enciclopedias o documentales clásicos, normalmente descubrimos la historia de la humanidad por sus grandes hombres, sus principales fechas y eventos espectaculares. Por eso es especial este álbum, en el que sus autores han optado por no hablar del rey, la emperatriz o cualquier otro líder, sino crear un fresco de la historia de la humanidad con voluntad humanista, sin jerarquías. Un cuadro sobre los hechos que nos han convertido en una gran familia: nosotros, los humanos.

9,45 €

La colección Sabelotodo está llena de datos interesantes e ilustraciones tan vivas ¡que parecen saltar de la página! "Así eran los romanos" es una magnífica introducción a la historia de la ciudad de Roma, las casas y los baños romanos, los emperadores,