Solicitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquesta web, en cumpliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continueu navegant considerem que accepteu l'us de cookies. OK | Més informació
  LLIBRES TEXT, S.L.  (0034) 972 527 427 
  Contactar

Mostrant: 1 - 12 productes de 268

9,51 €

Vademecum de lengua que sirve como suplemento para el libro de texto de Lengua castellana y literatura: Lengua de segundo de bachillerato.

41,28 €

Us presentem un manual d'introducció a la psicologia i la sociologia. Amdues disciplines estudien la personalitat humana, però es diferencien en un aspecte fonamental: la psicologia ho fa des del punt de vista individual i la sociologia, des de l'entorn social. Cada unitat s'inicia amb activitats relacionades amb el text introductori, que estan pensades per ser llegides conjuntament. A més, cada una de les unitats inclou més activitats i textos que tenen com a objectiu donar-vos a conèixer els psicòlegs i sociòlegs més rellevants i la terminologia bàsica d'aquestes matèries. Al final, uns

13,74 €

10,76 €

19,90 €

19,90 €

32,25 €

32,25 €

39,42 €

40,38 €

41,28 €

El enfoque de este manual es totalmente competencial: competencia comunicativa, competencia literaria, competencia personal e interpersonal, competencia de conocimiento e interacción con el mundo. Cada manual consta de 9 unidades, cada una de ellas con una selección de textos y actividades muy prácticas.

41,28 €

El bloque de lengua consta de cuatro unidades, que presentan la ampliación de las secciones tratadas en el manual de primero. El bloque de literatura se ocupa de la historia de la literatura española e hispanoamericana desde el Romanticismo hasta la actualidad. Al final del libro encontraréis cuatro proyectos de investigación relacionados con el contenido de las unidades de literatura. Como novedad con respecto al manual de primero, este ofrece una separata con un compendio de las principales normas ortográficas y un amplio resumen de gramática y sintaxis.