La nostra història

1979
Neix LLIBRES TEXT, empresa familiar dedicada al servei de distribució escolar i gestió educativa pels centres i institucions. Des del nostre naixement, Llibres Text creix molt progressivament i ens convertim en professionals de referència del sector arreu de Catalunya; tenint sempre present la nostra història i els nostres valors basats en un tracte proper, personalitzat i exclusiu per a cada client.
2012
Amb la premissa de treballar des del marc d'una cultura empresarial orientada a les persones, ampliem els nostres serveis i hi incloem el sistema e-commerce per tal de proporcionar l'eina de compra en línia i d'adaptar-nos als canvis i a les noves necessitats dels clients, tant en l'àmbit tecnològic com social. Això fa que Llibres Text es posicioni en una situació avantatjosa en el sector, oferint una gestió de serveis educatius amb rigor, expertesa i professionalitat, compromesos en millores constants.
2020
Després d'anys de constant creixement, a Llibres Text apostem per la unió d'experiència professional i adquirim una de les empreses referents del sector amb vint-i-cinc anys de trajectòria. D'aquesta manera ampliem el marc d'actuació i l'àrea d'influència empresarial, com també els serveis professionals que prestem al nostre client, tot mantenint la trajectòria empresarial. Per altra banda, també entrem al mercat de les acadèmies d'idiomes treballant com a distribuïdors i gestors de més de 700 acadèmies.
2021
La digitalització entra per quedar-se al sector de l'educació, i Llibres Text ens renovem i aportem solucions als nostres clients per tal d'oferir eines de treball educatives adaptades als nous temps. És per això que desenvolupem nous serveis digitals i treballem per a afavorir la digitalització educativa; ho fem amb la creació de la plataforma UbiCa, amb la qual facilitem l'accés a totes les llicències digitals en un únic espai per l'alumne, alliberant el centre de tota la gestió i activació de totes elles. Per altra banda, desenvolupem l'app Sapiens; l'eina digital que té com a objectiu facilitar i agilitzar la comunicació i les gestions diàries entre el centre i les famílies.

Dades d'interès

  • Actualment, el nostre equip humà està format per 23 treballadors fixos, dels quals 12 són dones i 40 treballadors eventuals.
  • Disposem de més de 3000 m² d'instal·lacions pròpies, amb la seu ubicada a Vilamalla (Girona) i una delegació a Cornellà de Llobregat (Barcelona).
  • A l’últim exercici hem treballat amb 274 centres educatius i enviat més de 101.000 reserves a qui hem proporcionat totes les eines d’estudi necessàries; doblant la facturació de l’exercici anterior, amb un augment del 115 %.