La nostra història

1979
Neix LLIBRES TEXT, empresa familiar dedicada al servei de distribució escolar i gestió educativa pels centres i institucions. Des del nostre naixement, Llibres Text creix molt progressivament i ens convertim en professionals de referència del sector a tot Catalunya; tenint sempre present la nostra història i els nostres valors basats en un tracte proper, personalitzat i exclusiu per a cada client.
2012
Amb la premissa de treballar des del marc d'una cultura empresarial orientada a les persones, ampliem els nostres serveis i hi incloem el sistema E-Commerce per tal d'adaptar-nos als canvis i a les noves necessitats dels clients, tant en l'àmbit tecnològic com social. Això fa que Llibres Text ens posicionem en una situació avantatjosa en el sector, oferint una gestió de serveis educatius amb rigor, expertesa i professionalitat, compromesos en millores constants.
2020
Després d'anys de constant creixement, a Llibres Text apostem per la unió d'experiència professional i comprem una de les empreses referents del sector amb vint-i-cinc anys de trajectòria. D'aquesta manera ampliem el marc d'actuació i l'àrea d'influència empresarial, com també els serveis professionals que prestem al nostre client, tot mantenint la trajectòria empresarial. Per altra banda, també entrem al mercat de les acadèmies d'idiomes treballant com a distribuïdors i gestors de més de 700 acadèmies.
2021
La digitalització entra per quedar-se al sector de l'educació, i Llibres Text ens renovem i aportem solucions als nostres clients per tal d'oferir eines de treball educatives adaptades als nous temps. És per això que a més a més de gestionar i distribuir llicències digitals, també desenvolupem nous serveis digitals: l'app Sapiens, que té com a objectiu facilitar i agilitzar la comunicació i les gestions diàries entre els pares i el centre; i la plataforma UbiCa, amb la que facilitem l'accés als alumnes a les llicències digitals, trobant-les totes en un sol espai; i alliberant al centre de tota la gestió d'activació i el manteniment tècnic que aquestes necessiten.

Dades d'interès

  • Actualment, el nostre equip humà està format per 21 treballadors fixos, dels quals 11 són dones i 40 treballadors eventuals.
  • Disposem de més de 3000 m² d'instal·lacions pròpies, amb la seu ubicada a Vilamalla (Girona) i a una delegació a Cornellà de Llobregat (Barcelona).
  • L'últim exercici hem enviat més de 90.000 reserves, amb un total de 160.000 alumnes als quals hem facilitat les seves eines d'estudi; i hem doblat la facturació de l'anterior exercici, amb un augment del 115%.