Distribuïdors

  • Llibres Text oferim i garantim un servei integral de distribució amb total transparència. El nostre sistema pot ser adaptat a cada client de forma exclusiva en funció de les seves necessitats i podem programar diferents variants que se'ns demani perquè els serveis siguin totalment personalitzats.
  • Tenim una relació molt estreta amb totes les editorials, que juntament amb els anys d'experiència i la nostra llarga trajectòria professional, ens han aportat una relació directa i personal i confiança amb totes elles. Gràcies a això, disposem d'acords i facilitats molt més àgils en les gestions entre Llibres Text i les editorials.
  • Seguiment, control i gestió total de les comandes i els seus enviaments. Portem un seguiment totalment exhaustiu i rigorós de les comandes que entren a través dels nostres clients i de la nostra plataforma de venda; tenint en tot moment el control del procés des que es realitza la comanda, fins que s'envia i arriba a destí.
  • Oferim servei integral de distribució a més del 75 % dels centres escolars del territori, i a més de 750 acadèmies d'idiomes. El qual ens dota d'una reputació excepcional i dona evidència de la nostra gran capacitat logística i professional al voltant del sector empresarial de l'educació, oferint sempre el mateix comprimís de treball a cada un dels nostres clients.