Solicitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquesta web, en cumpliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continueu navegant considerem que accepteu l'us de cookies. OK | Més informació
  LLIBRES TEXT, S.L.  (0034) 972 527 427 
  Contactar

Devolucions o Incidències

Devolucions o Incidències

Tan si l'article que rep no es correspon amb el comprat, està fet malbé o bé si desisteix de la compra pel motiu que sigui, el client te 14 dies per sol·licitar la devolució.

En cas que el motiu de la devolució sigui causat per rebre un article diferent al demanat o en mal estat, Llibres Text es farà càrrec de la recollida i posterior canvi o bé de l'abonament de l'import total de la compra. Per tal que ho podem gestionar, ens n'haurà d'informar a (posar l'enllaç directe al formulari de web).

Si el motiu de la petició de devoluciò és degut a un canvi d'opinió del client, ens haurà de fer arribar el paquet a les nostres oficines, previ demanda de devolució a contacte.

En aquest cas el client triarà el sistema pel qual vol retornar la seva compra i les despeses de la devolució aniran a càrrec del client.