CONSULTES I CONDICIONS

Com registrar-me com a nou usuari ?

Un cop ha accedit amb el número facilitat pel centre clicar a la casella “registrar-se” i omplir les dades corresponents.

 

Intento donar-me d’ alta com a nou usuari, però no ho aconsegueixo, què he de fer?

És possible que el nom d’ usuari o contrasenya que vol utilitzar ja estigui registrat, pot tornar a intentar-ho amb un altre nom d’ usuari o modificant la contrasenya.

 

M’ he equivocat amb les meves dades, com puc modificar-les?

Contactant per correu electrònic a info@llibrestext.com

 

M’ he equivocat al moment d’ escollir els llibres, com puc començar de nou?

En la part inferior de la reserva trobarà una casella on posa “reiniciar lot”, clicant aquí li permetrà començar de nou.

En el cas que ja hagi fet el pagament caldrà que ens faci arribar un correu a info@llibrestext.com i ens indiqui el que li ha passat, li donarem resposta el més aviat possible de com procedir.

 

Hi ha una casella que no puc desmarcar.

Les caselles marcades de forma fixa son articles o quotes que el centre determina que l’ usuari ha d’ incloure a la comanda. No es poden desmarcar.

 

Vull comprovar les dades de l’ article.

Pot clicar sobre la descripció de l’ article i podrà veure la foto i les característiques.

 

No puc efectuar el pagament amb tarja de la meva reserva.

És possible que la seva targeta estigui bloquejada per a efectuar aquestes gestions, si us plau posis en contacte amb el seu banc i si continua amb problemes es pot dirigir a nosaltres a traves del correu info@llibrestext.com .

També te l’ opció de pagament mitjançant transferència bancària si continua amb problemes de pagament amb tarja.

 

Què son les quotes?

Les quotes son conceptes que d’ acord amb l’ Ampa o el centre s’ inclouen amb la compra de llibres, aquestes son gestionades per l’ Ampa o centre segons corresponguin.

 

He fet la meva comanda, quan arribaran els llibres?

Per les reserves amb servei a domicili:

Servirem els llibres segons els terminis establerts amb cada centre ( consultar-ho amb la informació de la reserva que els hi ha facilitat )

Els avisarem mitjançant un correu electrònic el dia que l’ agència de transport reculli la seva reserva. Posteriorment l’ agència de transport els hi enviarà un correu per informar-li de la recepció del paquet. L’ agència te un termini de 24-48h per fer l’ entrega, si passat aquest l’ agència no s’ hi ha comunicat caldrà que contacti directament amb ells per poder quedar d’ acord amb la recepció.

Llibres Text farà el possible per servir les reserves complertes, és possible que per diferents raons s’ hagi de fer l’ enviament parcial, en aquest cas i per no excedir-nos amb la data d’ entrega, els llibres o materials que puguin quedar pendents estaran reflectits a l’ albarà d’ entrega i s’ enviaran directament al centre al inici del curs o en quant l’ editorial disposi dels articles per poder servir-ho.


Per les reserves amb servei a centre:

El centre o AMPA us informarà de la data i procés per adquirir els vostres llibres.

 

S’ ha acabat la data de la compra dels llibres, que he de fer?

Les dates son les acordades amb el centre, si els interessa els poden comprar directament a la nostra botiga online www.llibrestext.com a l’ apartat “ESCOLES”.

 

Devolucions

La data límit per fer devolucions serà màxim de 15 dies després de l’ inici del curs, en el cas de rebre-ho un cop iniciat serà amb un màxim de 15 dies de la data de la recepció.

Per fer la devolució d’un o més llibres, primerament heu d’ omplir el formulari que trobareu a l’ apartat “devolucions” o be enviar un email a info@llibrestext.com .

Un cop rebem la petició, ens posarem en contacte per l’ autorització i us indicarem com procedir.

No s’admetran devolucions sense una autorització prèvia ni passats els 15 dies de les dates esmentades.

Un cop rebem el llibre i verifiquem que està en perfecte estat, procedim a fer l’abonament corresponent.

 

Incidències

Qualsevol incidència en la recepció dels llibres ens l’ han de comunicar per escrit explicant el motiu i indicant les dades de la reserva ( nom de l’ alumne, número de reserva ) , en breu contactarem amb vostès per indicar com procedir.

 

Important

Cal revisar els llibres i material un cop ho rebeu al vostre domicili o ho recolliu al centre, si tenen qualsevol incidència a l'entrega cal que ens ho comuniqui com més aviat millor per poder solucionar-ho amb temps, un cop passat els 15 dies de recepció no s'admetrà cap mena d'incidència.